2024. április 25. - Márk

Beckham nem bánja, hogy kimarad

David Beckhamet nem bántja, hogy Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya nem hívta be első keretébe. "Mindig elégedetlen vagyok, ha nem vagyok tagja a nemzeti együttesnek, de december óta egyetlen mérkőzést sem játszottam, így
2008. február 5. kedd 12:09 - Hírextra
"Ezt vártam, hiszen ismerem Capellót, ha ő úgy gondolja, nem vagy elég jó állapotban, akkor nem leszel benn a csapatban. Ezt megértem, elfogadom és tiszteletben tartom. A Premier League-ben az elmúlt két hónapban a játékosok 15 meccset játszottak, míg én egyet sem."

Capello szerdán, a Svájc elleni barátságos mérkőzésen debütál az angol csapat élén. Az olasz mester korábban többször kinyilvánította, azért nem kívánja meghívni a Los Angeles Galaxyben játszó Beckhamet, mert az amerikai bajnokság jelenleg szünetel, ennél fogva több hónapja nem játszott tétmérkőzést, így nincs megfelelő fizikai állapotban.

A tréner ugyanakkor nem zárta be végleg a kaput a játékos előtt, ugyanis hangsúlyozta: ha megfelelő formába lendül, akkor mindenképpen számít rá a 2010-es vb-selejtezők alkalmával. Az edző és a futballista jól ismeri egymást, hiszen már dolgoztak együtt a Real Madridnál, de ott is volt egy időszak, amikor Capello mellőzte Beckhamet, miután a klasszis még idény közben aláírt jelenlegi csapatához.
Beckham lehet az ötödik angol futballista, aki eléri a 100. válogatottságot: Peter Shilton 125-ször, Bobby Moore 108-szor, Bobby Charlton 106-szor, Billy Wright pedig 105-ször ölthette magára a címeres mezt. A jubileumhoz még egyszer kellene magára öltenie a címeres mezt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását