2022. augusztus 12. - Klára

All Star-gála

Idén először tengerentúli mintára többnapos gálát szervez a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ), a programban kétszer is fellép a Harlem Globetrotters. A 20. kosárgála All Star-csapataira az MKOSZ honlapján (www.hunbasket.hu) lehet szavazni,
2008. február 5. kedd 14:09 - Hírextra
Az amerikai "vándorcirkusz" február 27-én Debrecenben, másnap a budapesti Papp László Arénában kápráztatja el a közönséget, február 29-én szakmai napra kerül sor sikeredzők előadásaival, végül március 1-jén Pécsett találkozik a férfi, illetve női válogatott az NB I legjobbjaival.

Utóbbi esemény egyben a két régi-új - és klubszinten a baranyai megyeszékhelyen dolgozó - szövetségi kapitány, Stojan Ivkovic és Rátgéber László bemutatkozása is lesz a nemzeti csapat kispadján.

"Szeretnénk meglovagolni a sportág iránti szeretetet, ráadásul karácsony környékén a legtöbb légiós hazautazik, ezért döntöttünk úgy, hogy decemberről hagyományteremtő szándékkal tavasz elejére tesszük át ezt a rendezvénysorozatot. Kapóra jött, hogy a Harlem is épp akkortájt turnézik Magyarországon, így még színesebb programmal várjuk a kosárlabdabarátokat" - mondta a budapesti sajtótájékoztatón Berényi János, az MKOSZ elnöke, hozzátéve, hogy a pécsi program egyik fénypontjaként a helyi öregfiúk megmérkőznek a szövetség elöljáróival.

Ami a szakmai napot illeti, Rátgéber László és Hajnal László a hamarosan induló pécsi kosárakadémiáról tart előadást, Tursics Sándor az utánpótlás-nevelésről, Sabáli Balázs pedig a FIBA edzőképzéséről beszél majd a Vasas pasaréti centrumában.
 
A műsorból ezúttal sem marad ki a kerekesszékes játékosok és a speciális olimpikonok bemutatója.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását