2024. április 30. - Katalin, Kitti

Belerúgott egy gránátba

Csak a szerencsén múlt annak a férfinak a testi épsége, aki kirándulás közben belerúgott egy, az erdőben talált nejlonzacskóba, s csak aztán vette észre, hogy a csomag egy gránátot rejt - értesült a HavariaPress.
2008. február 4. hétfő 13:11 - Hírextra

A 31 éves tatabányai férfi szombaton dél körül gyermekével kirándult a Galla-patak völgyében, amikor a kitaposott ösvényen egy reklámtáskát vett észre. Az apa előbb belerúgott a szatyorba, majd - amikor érezte, hogy kemény tárgy van benne - belenézett.

Ijedtségére egy kézigránátot látott, ezért a csomagot a patak túlsó partján lévő szántóföldre dobta, és csak ezután értesítette a Rendőrséget. A kiérkező tatabányai rendőrök körbezárták a helyszínt és értesítették a tűzszerészeket, akik a délutáni órákban, irányított robbantással megsemmisítették a világháborús leletet.

A Tatabányai Rendőrkapitányság az eset kapcsán egyúttal felhívja a figyelmet, hogy aki hasonló tárgyat talál, ne fogja meg - és főleg ne rúgjon bele, illetve ne hajítsa el -, hanem azonnal értesítse a Rendőrséget az ingyenesen hívható 107-es vagy 112-es segélyvonalak valamelyikén.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását