2024. április 29. - Péter

Rekordzsákmány a lottón

Kilencmillió euróval (2,32 milliárd forinttal) lett gazdagabb az a bukaresti személy, aki megnyerte a hétvégén a romániai hatoslottón minden idők legnagyobb nyereményét. Huszonkilenc hét után született meg a "rekordzsákmány".
2008. január 28. hétfő 11:52 - Hírextra
A tizenkétmillió eurós összeg egynegyede ugyan az államkincstárat illeti adóként, de az új szerencsefiának így sincs oka panaszkodni, hiszen kilencmillió eurója legfeljebb az anyagi bőség zavarát okozhatja számára.

Az elmúlt hetekben valóságos eufóriában éltek a szerencsejáték kedvelői, a várakozás izgalmában egyre többen vásároltak még a vasárnapi húzások előtti pillanatokban is lottószelvényt. Egyes vidéki városokban órákig álltak a sorok a fogadóirodák előtt. Még a határ menti magyar városokból és Szerbiából is átruccantak, hogy megkörnyékezzék Fortuna istennőt.

A romániai szerencsejátékot kezelő részvénytársaság történetének korábbi legnagyobb nyereménye tavaly augusztusban volt, akkor bruttó 10,45 millió euró ütötte egy calarasi lottózó markát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását