2024. május 2. - Zsigmond

Jótékonysági gyűjtés

A K and H tavaly december elsején hirdette meg országos 1 és 2 forintos gyűjtőakcióját, amelynek keretében mind a 193 lakossági bankfiókjában érmegyűjtőket helyezett el, hogy az ügyfelek felajánlhassák a márciusában forgalomból kivonandó 1 és 2 forintos é
2008. január 28. hétfő 14:48 - Hírextra
A másfél hónap alatt 2,4 millió forint gyűlt össze - tájékoztatta közleményében a K and H a távirati irodát.

"Az eddig összegyűlt pénz már elég akár egy hordozható lélegeztetőkészülék megvásárlásához, amelyet a mentők a gyermekek sürgősségi ellátásának során használnak. Így a fizetésre egyre kevesebbet használt aprók ahelyett, hogy elkallódnának, értékessé válnak a felajánló és az adományozott számára egyaránt" - mondta el Horváth Magyary Nóra, a K and H kommunikációs ügyvezető igazgatója.

A jótékonysági kezdeményezés az érmék bevonásával nem ér véget, májusig várják a forintos felajánlásokat. Az akció végén az összegyűlt pénzből a Gyógyvarázs-program keretében orvosi műszerekkel támogatják a rászoruló gyermekgyógyító intézményeket.

Aki elfelejti levásárolni vagy eladományozni az 1 és 2 forintosokat, az a K and H fiókjaiban 2008. augusztus 31-ig válthatja be azokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását