2024. március 29. - Auguszta

Könyv Clintonékról

Tina Brown amerikai író-újságíró, aki tavaly Diana néhai walesi hercegnőről írt könyvével lett híres, szerződést írt alá a New York-i Broadway Doubleday kiadóval egy, a Clinton-házaspárról szóló könyvről, amely a tervek szerint 2010-ben jelenik meg.
2008. január 27. vasárnap 10:53 - Hírextra
Brown korábban sem hallgatta el, hogy rokonszenvezik a híres politikus párral, főként Billel, akiről meleg hangú riportot írt a The New Yorkerben, miután együtt vacsorázott vele a Fehér Házban. Dicsérte benne az elnök termetét, frizuráját, intenzív tekintetű kék szemét, egész személyes varázsát.
"Mint ahogy tettem Dianáról szóló könyvemben, azt tervezem, hogy itt sem szorítkozom arra, hogy elmeséljem Clintonék lenyűgöző történetét önmagában, hanem társadalmi, politikai, mediatikus környezetébe helyezem azt" - nyilatkozta az írónő az El País című spanyol napilapnak.

A kiadó elnöke emlékeztetett arra, hogy amikor kiadta a Diana-könyvet, senki sem hitte, hogy Brown valami újat tud benne írni. "Tévedtek. Azt gondolom, hogy Tina ugyanezt fogja hozni Clintonékkal kapcsolatban is" - jelentette ki bizakodóan. Persze azt még sem ő, sem a szerző nem tudja, hogy mi lesz a kötet végkicsengése, hiszen a pakliban ugyanúgy benne van az, hogy Hillary lesz az Egyesült Államok új elnöke, mint ahogyan az is, hogy a demokrata párti elnökjelöltségig sem jut el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását