2024. március 29. - Auguszta

Ürüléknek nevezte csapattársát

A támadó csapattársát, Niclas Bendtnert nemes egyszerűséggel ürüléknek titulálta az Arsenal számára csúnya vereséggel zárult Tottenham elleni Ligakupa találkozón.Emanuel Adebayor csőrét a hírek szerint már régóta piszkálta a dán csatár.
2008. január 24. csütörtök 10:33 - Hírextra
A csapatban nyílt titok, hogy Bendtner és a togói kapcsolata nem felhőtlen. Az ellentét aztán az Arsenal számára egyébként is feszült hangulatú mérkőzésén csúcsosodott ki, amikor is Adebayor 4-0-s hátránynál csereként állt be. A játékos folyamatosan osztotta csapattársát, aki egy ideig csupán legyintett a szitkozódásokra. Egyszer aztán olyan mondat hagyta el a togói száját, amire már a hűvös dán idegrendszer is felmelegedett.

- Azért vagyok pályán, mert te sz.r vagy - mondta Adebayor. Erre Bendtner bemutatott, majd összeugrott a két játékos. A csapattárssak tudták szétválasztani őket. Az Angol Labdarúgó Szövetség Howard Webb játékvezetőt is felelősségre vonta az incidens miatt, ám a bíró állítólag nem vett észre semmit a szópárbajból. A televíziós felvételek után vizsgálatot indított az FA, Adebayor pedig bocsánatot kért Bendtnertől.

Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását