2024. május 3. - Tímea, Irma

Élelmiszert osztottak

Az ADRA adventista szeretetszolgálat és baptista partnere 14 tonna élelmiszert osztott ki csütörtökön Tatabányán. A rászorulóknak 1640 csomagot juttattak el az Európai Unió intervenciós alapjából.
2008. január 24. csütörtök 13:23 - Hírextra

"A csomagokban tartós élelmiszereket és a gyermekekre gondolva tejet adtunk át" - mondta el az MTI-nek az ADRA Alapítvány ügyvezetője, Bakosné Zohán Tünde. Annak érdekében, hogy az adományok ne a piacon kössenek ki, az alapítvány önkéntesei a város szociális intézményeivel együttműködve listát készítettek a rászorulókról.

A munkanélkülieknek, hajléktalanoknak, kisnyugdíjasoknak és a hátrányos szociális helyzetű gyermekeknek szervezett élelmiszerosztáson részt vett Phil Shorthouse, az adventista szeretetszolgálattal egy évtizede partneri kapcsolatban álló angliai Blythswood Care segélyszervezet képviselője.

Az ADRA Alapítvány 16 éve tevékenykedik Magyarországon, tatabányai szervezetük 30 önkéntesből áll. A karitatív akcióban helyi cégek segítettek a 14 tonnányi adomány szállításában és csomagolásában.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását