2024. április 19. - Emma

Nyílt levél a rocksztártól

Nyílt levélben szólította fel a szurkolókat a Los Angeles Lakers buzdítására Flea, a Red Hot Chili Peppers rockbanda kosárrajongó sztárja.
2008. január 22. kedd 12:11 - Hírextra

Az extravagáns öltözködéséről és hajviseletéről is ismert basszusgitáros az NBA honlapján vezetett naplójában tiltakozott a játékosok kifütyülése ellen.

"Döbbenten hallottam legutóbb a Kwame Brownnak címzett pfujolást, pedig ő maga is felismeri a hibáit, ráadásul ezzel a buta és kegyetlen gesztussal nemcsak neki, hanem az egész csapatnak is ártanak a tiltakozók. Gyerekkorom óta szeretem a Lakerst, és a 80-as évektől követem a meccseket. Ezért azt mondom, más városokban, például New Yorkban fütyüljék csak ki a sajátjaikat. Ha nálunk valaki pfujolni akar, akkor menjen el Knicks-szurkolónak" - írja blogjában Flea.

A Lakers-híveknek amúgy nem sok okuk van elégedetlenkedni a mostani idényben, ugyanis a csapat 27/12-es mérleggel második a Csendes-óceáni csoportban.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását