2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Magyarokat ért balesetek Ausztriában

Súlyos sérüléseket szenvedett egy sívakációra utazó négytagú magyar család egy közlekedési balesetben vasárnap délelőtt Alsó-Ausztriában - jelentette az osztrák autóklub (ÖAMTC). Az S6-os semmeringi gyorsforgalmi úton két magyar család haladt egy-egy gép
2008. január 20. vasárnap 18:29 - Hírextra
A baleset legsúlyosabb sérültje a 7 éves kislány volt, akit koponyasérülés gyanújával, mesterséges lélegeztetés mellett mentőhelikopteren szállítottak egy bécsi kórházba. A 44 éves apa ágyékcsigolyatörést, a 33 éves anya kéz- és lábtöréseket szenvedett, hatéves fiuk megúszta agyrázkódással. Mindhármukat a neunkircheni kórházba szállították.

Az ausztriai "Grand Canyon" közelében található népszerű üdülőhelyen, Annabergnél egy tizenhét éves magyar lány szenvedett súlyos fejsérülést a sípályán. Az alsó-ausztriai rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint helikopterrel szállították be a Sankt Pölten-i kórházba, miután lesiklás közben a meredek hegyoldalon elesett, és a pálya melletti egyik facsoportba csapódott. Súlyos sérüléseket szenvedett egy sívakációra utazó négytagú magyar család Alsó-Ausztriában, az S6-os semmeringi gyorsforgalmi úton. Az osztrák autóklub (ÖAMTC) közlése szerint az S6-oson két magyar család haladt egy-egy gépkocsin Stájerország felé, amikor az egyik autó a natschbachi pihenőnél leszaladt az úttestről, és többször átfordult.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását