2024. május 2. - Zsigmond

Stastny vakbélműtéte

Vakbélműtét miatt két-három hét pihenőre kényszerül Paul Stastny, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Colorado Avalanche fiatal klasszisa, aki kihagyni kényszerül a január 27-i All Star-gálát is.
2008. január 18. péntek 11:50 - Hírextra

A csatár eddig még sohasem maradt le NHL-mérkőzésről: az előző idényben, amikor is újonc volt, 82, a mostani évadban pedig 46 találkozón lépett jégre. Tizenhét góljával és 32 gólpasszával jelenleg klubjának legeredményesebb játékosa a szezonban.

Paul Stastny All Star-szereplése lett volna az NHL történetében a hetedik olyan eset, amikor egy fiú apjához hasonlóan fellép a csillagok csatáján. A hokis édesapja, Peter Stastny nem más, mint a szlovákok legendás hokisa.

Közben kihirdették, hogy a gálán a keleti csapat kapitánya Vincent LeCavalier (Tampa Bay Lightning), a nyugatié pedig Jarome Iginla (Calgary Flames) lesz. Érdekesség, hogy a 2004-es Stanley Kupa-döntő harmadik mérkőzésén ez a két játékos összeverekedett egymással. A bunyót Iginla, a finálét - hét meccs alatt - LeCavalier, illetve együttese nyerte.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását