2024. április 28. - Valéria

Az önkormányzat ajánlatot tesz

A soproni önkormányzat rendkívüli közgyűlésén úgy határozott, megteszi egy eurós vételi ajánlatát a helyi labdarúgócsapatot üzemeltető kft. többségi tulajdonrészére.
2008. január 17. csütörtök 11:24 - Hírextra

A szerda éjszakába nyúló tanácskozáson a jelenlévők 15 igen és 1 nem szavazattal, 7 tartózkodás mellett fogadták el a javaslatot, így a gazdasági társaság eddigi 21 százalékát birtokló önkormányzat megteszi ajánlatát az olasz többségi tulajdonosnak.

A közel 200 millió forintos tartozást felhalmozó kft. taggyűlésére csütörtökön 11 órakor kerül sor.
Abdai Géza, Sopron sportért is felelős alpolgármestere hétfőn jelentette be a vételi szándékot, jelezve, a Magyar Labdarúgó Szövetségnek átutalták azt az összeget, amellyel tartoztak, és még ezen a héten szeretnék rendezni három havi elmaradásukat a klub alkalmazottaival és a játékosokkal szemben is. A tartozások miatt jogerősen levont három pontot már nem kaphatja vissza a csapat, futballisták igazolására viszont csak a fizetési kötelezettségek teljesítése után lesz lehetőség.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását