2024. május 11. - Ferenc

Beperelték Dávid Ibolyát

Nagy nyilvánosság előtt, aljas indokból elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt tesz feljelentést a Pesti Központi Kerületi Bíróságon Dávid Ibolya, az MDF elnöke ellen Simicska Lajos – tájékoztatta a Magyar Nemzetet az üzletember ügyvédje, Futó B
2008. január 11. péntek 10:45 - Hírextra
Az APEH egykori elnöke azért tesz feljelentést, mert Dávid Ibolya a napokban egy sajtótájékoztatón azt állította: a Fidesz „pénzügyi ügyeskedései mögött Simicska Lajos, a párt pénztárnoka” áll.

– Ez több szempontból is valótlan, hiszen megbízóm nem pénztárnoka a Fidesznek, és nem is tagja a pártnak – emelte ki az ügyvéd. Futó Barnabás a lapnknak nyilatkozva hozzáfűzte azt is: ez a politikai motivációból fakadó hamis állítás sérti Simicska Lajos becsületét, ezért jogi úton kíván elégtételt venni.

Futó Barnabás reményét fejezte ki, hogy az MDF elnöke nem bújik a képviselői mentelmi joga mögé. Emlékeztetett arra is, hogy korábban Bencsik Andrást, a Demokrata főszerkesztőjét hasonló ügy miatt letöltendő szabadságvesztésre ítélte első fokon az a bíróság, ahol a mostani büntetőeljárást megindítják
Forrás: hirtv.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását