2024. április 23. - Béla

Time Print 08 kiállítás

Lightboxokat, videókat és videóinstallációkat mutat be a Videospace Budapest Galéria január közepétől egy hónapon át a Brüsszeli Magyar Kulturális Intézetben.
2008. január 10. csütörtök 11:01 - Hírextra

A Videospace Budapest az első olyan galéria Magyarországon, amely kizárólag a legszélesebb értelemben vett médiaművészet bemutatására szakosodott. Digitális technológiára, elektronikus médiára, hang, fény és mozgóképek felhasználására épülő önálló munkákat, illetve ilyen elemeket magukba foglaló installációkat állít ki. 1999-es alapítása óta nemzetközi kiállításokat és művészeti eseményeket szervez, 2007 szeptemberében pedig Budapesten a Ráday utcában nyílt meg önálló kiállítóhelye.

A Time Print 08 Brüsszel című kiállításon - amelyet január 15-én este nyit meg Fran Vanhaeke, a brüsszeli BOZAR művészeti központ fotókiállításainak kurátora - Csáky Marianne, Eperjesi Ágnes, Keserű Zsolt, Kiss Pál Szabolcs, Ravasz András és Tóth Szilvia lightboxai, Lendvai Ádám, Sugár János, Szabics Ágnes, Várnai Gyula és Eike installációi, valamint Komoroczky Tamás, Szabó Ádám, Szabó Eszter és Szacsvay Pál videói láthatók.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását