2024. április 29. - Péter

Taggyűlés helyett egyeztetés

Jövő csütörtökre halasztották az FC Sopron labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság taggyűlését. Köteles Zsolt ügyvezető az MTI-nek azt mondta, hogy a tervezett taggyűlésből egyszerű egyeztető megbeszélés lett, további részleteket azonban nem árult
2008. január 10. csütörtök 21:46 - Hírextra

A tanácskozáson jelen volt az olasz többségi tulajdonos által a labdarúgóklub anyagi helyzetének átvilágításával megbízott cég képviselője is. Ugyanerre a feladatra, azaz a klub átvilágítására a kisebbségi tulajdonos önkormányzat is felkért egy szakértői csoportot.

A megbeszélés után az érintettek abban maradtak, hogy jövő csütörtökön tartják meg a kft. taggyűlését, amelyen tisztázzák a futballcsapat tulajdonjogával kapcsolatos kérdéseket.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) licencadó bizottsága január 4-én megvonta a soproniak élvonalbeli indulási engedélyét, mert a klubnak az MLSZ-szel és az APEH-hel szemben is adóssága van. Csütörtökön aztán jogerősen három pontot levontak a klubtól és március 31-ig kizárták az átigazolásból, mert nem rendezte tartozását a szövetséggel szemben.

Végh Tibor megbízott vezetőedző a távirati irodának úgy nyilatkozott, hogy a csapatnak nincs téli felkészülési programja és azt sem lehet tudni, kik maradnak Sopronban a bajnokság tavaszi rajtjára.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását