2024. április 23. - Béla

Színesfémtolvaj gumiból

Különleges tolvajt fogtak Moszkvában: a rendőrök nem hittek a szemüknek, amikor a gyanúsított a helyszíni szemlén egy 20x20 centiméteres ablakon könnyedén mászott ki-be. Decemberben sorban tűntek el telefonkábelek a lakóházak picéiből Moszkva Orehovo-Bori
2008. január 10. csütörtök 10:30 - Hírextra
Nyilvánvaló volt, hogy a tolvaj csakis a cicák által is használt pici ablakokon át juthatott be a zárt pincékbe, de a rendőrök értetlenül álltak a tény előtt.

Végül elcsípték a bűnöst, aki legfrissebb zsákmánya baltával feldarabolt részeit vitte eladni egy moszkvai hulladék-felvásárlóhoz.

A dagesztáni születésű Iszmatulla Valijev mindössze 140 centiméter magas, és képes a mellkasát egészen keskenyre, szinte csővé összeszorítani izmaival: nyilván jeles cirkuszi karriert csinálhatott volna.

Valijevet őrizetbe vették, s mintegy 10 év börtön vár rá.

A rendőrök siettek megnyugtatni az újságírókat: a moszkvai büntetés-végrehajtási intézményekben az ablakrácsokon mindössze 12x15 centis nyílások vannak, s azokon még Valijev sem jut át.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását