2024. április 18. - Andrea, Ilma

Sztárcsaládok, sztártragédiák

Még a legnagyobb sztárok életében is lehetnek olyan momentumok, amelyeket legszívesebben kitörölnének az emlékezetükből. Charlize Theron édesanyja például lelőtte az erőszakos férjet.
2008. január 4. péntek 12:27 - Hírextra
Az Oscar-díjas Halle Berry például még csecsemő volt, amikor apja elhagyta a családot. Mikor Halle 10 éves lett, az édesanyja hazahívta a férfit, mondván: "a gyerekeknek szükségük van az apjukra". A családegyesítés azonban rövidesen rémálommá változott, mivel Jerome nemcsak a feleségét verte rendszeresen, de Halle testvérét is. "Életem legrosszabb éve volt. Nem tudtam mit tenni, emiatt ma is bűntudat gyötör" - mesélte a hollywoodi színésznő.

Charlize Theron édesanyja is megszenvedte férje erőszakos természetét. A később szintén Oscar-díjjal jutalmazott színésznő 15 éves volt, amikor a férfi egyik este részegen tért haza, és szokás szerint "elő akarta venni" a családot. Az anya ekkor - a lánya és a saját életét féltve - pisztolyt ragadott, és lelőtte a férfit.

Woody Harrelson alig múlt 7 éves, amikor az édesapját gyilkosság vádjával letartóztatták, mert lelőtt egy texasi üzletembert. Később, amikor már főiskolás volt, Charlest ismét lecsukták, ezúttal egy bíró megölése miatt. A férfi a második gyilkosságot tagadta, és állítólag Woody is hitt az ártatlanságában, közölte a hirado.hu.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását