2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Faludy titkos interjúja

A 39. Magyar Filmszemle versenyfilmjei között indulhat az RTL Klub riporterének alkotása. A Faludy Györggyel készült interjúnak különleges története van. A költő még 2002-ben nyilatkozott Lázs Sándornak, de azzal a kikötéssel, hogy a beszélgetés haláláig
2008. január 3. csütörtök 07:27 - Hírextra
Így az anyagot az RTL Klub riportere egy szekrényben őrizgette éveken keresztül. A beszélgetésbol kiderülnek részletek Faludy szexuális életérol, botrányos kapcsolatairól. Őszintén vall biszexualitásáról és gyötrődéseiről is.

- Hatalmas élmény volt maga a munka, rettegtem, hogy elszúrom, mert ez egy fontos film. Mindig érdekelt, hogy a költő verseinek, műveinek mi lehetett az indítéka. Mindig vágytam arra, hogy a függöny mögé nézzek, vagyis, hogy mi van a művek mögött. Nagyon nagy dolog, hogy a XXI. században be lehet mutatni ilyen jelentos sorsokat – nyilatkozta Lázs Sándor az RTL Klub Online-nak.

Faludy György meg akarta mutatni magát, de nem a szó fizikai értelmében. A szerelmeiről akart vallani, de életében felvállalni nem merte őket. Végül kötélnek állt.

Az RTL Klubon már bemutatott filmet a 39. Magyar Filmszemlén láthatja újra a nagyközönség, 2008. január 29. és február 5. között. A vetítések a Millenáris Teátrumban, a Palace Mammutban, az Uránia Nemzeti Filmszínházban és a Bem moziban lesznek.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását