2024. április 19. - Emma

Bulvársajtó 2007

Bevadult lányok kerültek leggyakrabban vezető helyre a bulvársajtóban 2007-ben. Mégis, a korábbi playmate, Anna-Nicole Smith halálhíre mindannyiukon túltett. A platinaszőke Smith életéből tündérmesét faragott az amerikai média.
2007. december 31. hétfő 08:10 - Hírextra
Popsztárok, hollywoodi csillagocskák mind negatív történetekkel kerültek címlapra idén, többször is próbára téve azt a feltevést, hogy a rossz hír is jót tesz a népszerűségnek.

Anna-Nicole Smith halála világszerte nagy sajtóvisszhangot váltott ki. A 39 éves volt playmate kábítószertúladagolásban halt meg egy floridai hotelszobában februárban. 1994-ban híresült el, amikor hozzáment egy idős olajmilliomoshoz. 2006-ban fiatalon elhunyt Daniel nevű fia a Bahamákon, és hónapokkal később ő is követte.

Smith elkeseredett boldogságkeresését a popsztár Britney Spears és a fiatal színésznő Lindsey Lohan bukdácsolásához hasonlította a sajtó. Mindketten többször is elvonókúrára mentek egy év leforgása alatt. Kevin Federline-tól való válását követően Spears kiszámíthatatlan és különc viselkedése odáig vezetett, hogy két gyermekét végül az apjuknak ítélte a bíróság.

A 21 éves Lohan akkor került a címlapokra, miután a januári Golden Globe-gála után a hotel folyosóján, a padlón fekve találtak rá. Lohant májusban ittas vezetésen kapták, végül csupán 84 percet töltött a rácsok mögött, megúszott egy hosszú börtönbüntetést. Október óta nem sokat hallani a színésznőről, akkor ugyanis befejezett egy kurzust egy Utah-i rehabilitációs klinikán, az előtte történtek azonban menthetetlenül rányomták bélyegüket egész karrierjére. Egy filmes szakember azt mondta: ha Lohan filmet szeretne csinálni, ahhoz magának kéne stúdiót bérelnie.

Paris Hilton kevésbé volt szerencsés Lohannél. Az amerikai tévésztár és a Hilton-örökség várományosa 45 napos elzárást kapott májusban, ittas vezetés miatt. Három napos börtönélet után hazamehetett, de később ismét beidézték a bíróságra, és megint jött a börtön.

Hilton társa a valóságshowban, Nicole Richie ugyancsak kipróbálhatta a kemény priccset. "Módosult tudatállapotban való vezetésért" 82 percig szívhatta a börtönlevegőt. A 25 éves szőkeség, Lionel Richie popénekes-zeneszerző leánya kétezer dollár (350 ezer forint) pénzbüntetést is kapott és három év próbaidőt is szabtak rá.

Bár a két utóbbi hölgy Los Angelesben él, a botrány túlterjedt Kalifornia határain. Nagy-Britanniában Amy Winehouse keltette a sajtó útján saját rossz hírét. Vissza a feketéhez című albumát hat Grammy-díjra is jelölték. A 24 éves énekesnő augusztusban kábítószer-túladagolás miatt került a kijózanítóba, emiatt le kellett mondani Egyesült Államok-beli fellépéseit. Winehouse-t októberben kábítószer-birtoklásért letartóztatták Norvégiában . Novemberben férje, Blake Fielder-Civil börtönbe került, mert hamis tanúzásra buzdított. Az énekesnő brit koncertkörútjának első állomásán botorkált, imbolygott és szidta a közönséget. Decemberben olyan fényképek jelentek meg róla, amelyeken melltartóban és farmerban mutatkozik otthonán kívül. December 18-án pedig őrizetbe vette és kihallgatta a rendőrség, férje ügyleteivel kapcsolatban. Végül óvadék ellenében bocsátották szabadlábra.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását