2024. február 25. - Géza

Tovább filmezik a jegesmaci

Karácsony előtt jelentették be, hogy a berlini állatkert tavaly decemberben született kis jegesmedve sztárjának történetéről március 6-án "Knut és barátai" címmel filmet mutatnak be, ám Hollywood is szemet vetett a hófehér mackóra, így annak filmkarrierje
2007. december 30. vasárnap 15:41 - Hírextra

A lap ismerteti Ash R. Shah hollywoodi producer ajánlatát egy Knutról szóló, a Shrek technikáját alkalmazó rajzfilm elkészítésére. A filmes 100 ezer dollárt (17,3 millió forint) ajánl a megfilmesítés jogáért és kilátásba helyezi, hogy a zoó két év alatt mintegy 5 millió dolláros jövedelemre tehet majd szert a filmből.

A berlini állatkert igazgatója, Bernhard Blaskiewitz elmondta a lapnak, hogy tárgyalnak az ajánlatról, s még nem döntöttek arról, hogy elfogadják-e. Ha igen, akkor a bevétel Knut kifutójának bővítésére és más állatkerti beruházásokra szolgálna.

Knut élete veszélyben forgott, mivel a fogságban született, alig 810 grammos bébi táplálását jegesmedve-mamája megtagadta - ezért az állatkert alkalmazottai nevelték fel. Az egy évvel ezelőtti kis fehér szőrpamacs mára erőteljes, 115 kilós jegesmedvévé fejlődött - és továbbra is a berlini közönség kedvence.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását