2024. április 25. - Márk

Felszállt a köd és a repülőgépek is

Mindössze néhány tucat utas rekedt még kedden is a Heathrow-i repülőtéren a hétvégi köd okozta járattörlések miatt, őket a reptér szóvívője szerint a napokban eljuttatják uticéljukig.
2007. december 25. kedd 13:25 - Hírextra
Kedd reggelig már több százan utaztak el mentesítő járatokkal, vagy hazatértek. A vasárnapi és hétfői kimaradások összesen 9 ezer embert érintettek. (Ezeken a napokon nem indultak repülők többek között a skóciai repülőterekre, Párizsba, Brüsszelbe, Genfbe és Berlinbe sem.)

A brit repülőtéri igazgatóság információs szolgálata úgy tudja, a budapesti gépek rendben indulnak és érkeznek a London környéki repülőterekre. Kedden délig egyelőre csak az írországi járatokat törölték.

A repülőterek szerepe rendkivül fontos a karácsonyi időszakban, mivel Nagy-Britanniában gyakorlatilag alig indulnak vonatok dec 24-e és 27-a között. (A britek egynegyedének pedig nincs saját autója)

A repülőtéri káosz januárban újrakezdődhet, mivel a szakszervezetek január 7-re, 14-re és 17-re sztrájkot helyeztek kilátásba egy bérvita miatt.

Karácsony másnapjára száraz, kissé szeles, napos időt jeleznek előre a meteorológusok.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását