2024. április 30. - Katalin, Kitti

Brit sztárok Karácsonya

Néhány brit híresség idén nem a megszokott helyen tölti a karácsonyt: Paul McCartney például nem utazott el a Maldiv-szigetekre. Helyette összes gyermekével angliai britokán, Peasmarsh-on múlatja az ünnepeket. Az ok, amiért nem repült el a pálmafás tenger
2007. december 25. kedd 12:50 - Hírextra
Paul válófélben lévő neje, Heather Mills néhány kilométerre lesz csak tőle, saját birtokán. Mills a karácsonyt követően Szlovéniába készül, téli kiruccanásra. Korábban sokáig élt a szlovénoknál, ahol házat is vásárolt magának.

Victoria és David Beckham szintén Nagy-Britanniát választották karácsonyra új otthonuk, Los Angeles helyett. A sztárpár sawbridgeworth-i házában családi partit rendez, ahol a három gyereknek -a 8 éves Brooklyn-nak, az 5 éves Romeonak és a 2 éves Cruznak- valamint a nagyszülőknek is fontos szerep jut.

Madonna és családja szintén Londonban tölti a karácsonyt, de mint Guy Ritchie, az énekesnő férje elmondta, nem törik fejüket a meglepetéseken, mert néhány éve megfogadták: nem ajándékoznak többet. A filmrendező később hozzátette, a gyerekeknek (Lourdes, Rocco és David Banda) azért fejenként 3 db meglepetés megengedett. Újév előtt a tervek szerint, a család Afrikába, Malawiba utazik.

A focicsillag Wayne Rooney leendő apósa és anyósa, Coleen McLoughlin szülei házában karácsonyozik, a liverpooli Huyton-ban, amit edzések és egy 26-i meccs szakít csak meg.

Catherine Zeta-Jones egész walesi nagycsaládját meghívta egy bermudai telelésre, ahol Michael Douglas-szel és két gyermekükkel együtt, golfozva ünneplik a karácsonyt.

Elton John és élettársa, David Furnish pedig Velencébe utazik, második nászútra.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását