2024. március 2. - Lujza

Francia elnök női kísérővel

Néhány nappal hivatalos egyiptomi látogatása előtt, a karácsonyi ünnepek idejére magánlátogatásra a Nílus partjára utazik Nicolas Sarkozy francia államfő. A francia elnöki hivatal vasárnap szűkszavúan csak annyit közölt, hogy az államfőnek az úton "lesz e
2007. december 23. vasárnap 21:37 - Hírextra
A két hónapja elvált Nicolas Sarkozyt újabban Carla Bruni énekesnővel látták többször, legutóbb egy hete az olasz származású egykori francia topmodellről és a francia államfőről a párizsi Disneylandben készült közös (megrendelt) fotóval a címlapján jelent meg több francia országos napilap.

Sarkozy hétfőn érkezik a Sinai-félszigeten fekvő üdülővárosba, Sarm-es-Sejkbe. Karácsony első napján az egyiptomi királyi városba, Luxorba utazik, ahol egyiptomi írókkal, értelmiségiekkel találkozik - adta hírül vasárnap az al-Ahram napilap. A lap úgy tudja, hogy a francia államfő kíséretében lesz egyik fia és édesanyja is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását