2024. március 29. - Auguszta

Karácsony gyerekekkel Szegeden

Több ezer gyermek készíthet szombaton karácsonyi ajándékot, dísztárgyakat és mulathat a szegedi Százszorszép Gyermekház Karácsonyán - tájékoztatta pénteken az MTI-t Orbán Hedvig a ház igazgatója. A tizenhat éve indult program kezdetben még csak a küzdőtér
2007. december 21. péntek 17:24 - Hírextra
A pályán lesz ajándékkészítő alkotóház, koncertek és tánc bemutatók. Emellett a különtermekben természetvédelmi- és babajátszóházba várják a kicsiket.

A Vasúttörténeti Alapítvány bemutatóján terepasztalokat, vasútmodelleket láthatnak és próbálhatnak ki a gyerkőcök. Az Egészségházban az Ételallergia Regionális Közhasznú Egyesület termékbemutatót, kóstolót tart, de náluk lesz allergiatesztelés valamint méregtelenítési tanácsadás is. A Kinder figurák cseréje és vására mellett, a szalvéta, a képeslap, a matrica, és a kártyagyűjtőket is várják. A Tintaló Társulás pedig sátras bábjátékkal szórakoztatja a megjelenteket.

Az igazgató elmondta: a több mint másfél évtizedes programra Csongrád megye összes iskoláját és óvodáját meghívták. Egy két évvel ezelőtt végzett játékos felmérés szerint akkor több mint négyezren vettek részt az egész napos rendezvényen. Szombaton is hasonló érdeklődésre számítanak, amit most ismét kis kártyák osztogatásával mérnek fel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását