2022. szeptember 24. - Gellért, Mercédesz

Fenyő ünnepel

Lemezbemutató koncert is lesz egyben az idei Fenyő-ünnep; Fenyő Miklós immár hagyományossá vált karácsony utáni fellépését december 29-én, jövő szombaton este tartja a Budapest Sportarénában.
2007. december 21. péntek 08:47 - Hírextra

A Showtime Budapest által szervezett eseményen az énekes a tervek szerint Kell egy álom című, nyár végén megjelent lemezét mutatja be, de elhangzanak majd negyven esztendős pályafutásának
ismert slágerei is.

Fenyő Miklós eddig 28 albumot készített, s pártfogoltjai - köztük Szandi - összesen 7 albumán vállalt menedzseri feladatot - olvasható a koncertre készített írásos összegzésben.

Az énekes, zeneszerző és zongorista Amerikában szeretett bele a rock and roll műfajába, 1967-ben alakította meg a Hungária együttest, amely 1983-ban oszlott fel. Fenyő Miklós nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint a Hotel Menthol, a Limbó Hintó, a Rock and Roll Party, a Csavard fel a szőnyeget, a Duci Juci, a Napfény a jégen vagy a Made in Hungaria. Minden albuma arany- vagy platinalemez lett.
Az idei koncerten bemutatásra váró albumon az Aranycsapat című darab dalai mellett további új szerzemények is hallhatók, valamennyinek Fenyő Miklós a zeneszerzője és a szövegírója. A programot - mint korábban is - több száz eddigi dalából állítják össze.

Ezúttal is lesznek sztárvendégek, mégpedig Csonka András és Harsányi Levente.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását