2024. május 23. - Dezső

Fidesz-kivonulás

A Honfoglalás 2000 Egyesület nem kis meglepetéssel értesült arról, hogy a Fidesz MPP a jövőben nem vesz részt az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának ülésein, mert Gyurcsány Ferenc Laborc Sándor személyében olyan embert nevezett ki a Nemzetbiztonsá
2007. december 20. csütörtök 17:28 - Hírextra

A Fidesz és a KDNP politikusai több mint egy éve bojkottálják a legnézettebb, az ország minden pontján fogható közéleti-politikai magazinműsort, a Nap-kelte adásait, s immár egy éve kivonulnak a parlament plenáris üléseiről, amikor Gyurcsány Ferenc előre bejelentett beszédet mond. A Fidesz az újabb bojkottal aligha tudja megakadályozni – Németh Zsolt szavaival élve – hogy az "NBH a jövőben nem a nemzet biztonságát, hanem egy, az MSZP-n belüli csoport érdekeit védje". Németh Zsolt szerint Laborc kinevezése sérti Magyarország szuverenitását is, mert aki hat éve végzett a KGB akadémián, az átvilágíthatatlan. Való igaz.

A Honfoglalás 2000 Egyesület felhívja a t. bojkottálók figyelmét, hogy a távolmaradás, a kivonulás csak a legritkább esetben hozza meg a várt eredményt, ugyanakkor sértő mindazokra nézve, akik szeretnének a plenáris-, és a bizottsági ülésekről közvetlenül tájékozódni, valamint a sajtóból – első kézből értesülni – az eseményekről. Ez jogos elvárás mindazok részéről, akik szavazataikkal mandátumhoz juttatták, és adóforintjaikkal fizetik a képviselőket.

Ha további bojkott, kivonulás, sértődés, stb. lesz tapasztalható az ellenzéki politikusok részéről, akkor előbb-utóbb a jobboldal támogatóinak nem marad más lehetőségük, mint hogy Lendvai Ildikó, Kóka és társaik tájékoztatására szorítkozzanak a parlamentben zajló események tekintetében.

A Honfoglalás 2000 Egyesület ekként értékeli a bojkottot és annak következményeit, ám jó szándékú bírálatával a helyzet megváltoztatását szeretné elérni, ezért is vállalja a nyílt kritikát. Megjegyezzük: sokan, nagyon sokan egyetértenek ezzel a véleménnyel.

Forrás: OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását