2024. április 20. - Tivadar

Sarkozy nősül?

Nicolas Sarkozy francia elnök házassági ajánlatot tett Carla Bruni egykori olasz szupermodellnek - írta kedden a La Stampa című olasz lap a nő anyjára hivatkozva. Sarkozy és Bruni kapcsolatáról csak hétfőn számoltak be a francia lapok, miután a párról fén
2007. december 18. kedd 14:02 - Hírextra
A La Stampa cikkében azt állítja, több forrásból is megerősítették, hogy a francia elnök el szeretné venni a 39 éves egykori modellt. A pár már egy hónapja van együtt - közölte az olasz lap Bruni egyik barátjára hivatkozva. Sarkozy két hónappal ezelőtt vált el második feleségétől.

A francia elnök hivatala egyelőre még a hétvégén készült fényképekről szóló tudósításokat sem kommentálta, így a házasságról szóló hírt sem erősítették meg. A francia lapokban hétfőn még arról találgattak, hogy a pár tényleg együtt van-e.

Bár a fényképeken közel áll egymáshoz az elnök és a volt modell, egyértelmű jelét nem adták összetartozásuknak. A L'Express című lap főszerkesztője, Christophe Barbier szerint Bruni neki megerősítette, hogy gyengéd szálak fűzik Sarkozyhez. A szerkesztő megjegyezte: várni kell, hogy az elnök miként jelenti be hivatalosan is kapcsolatukat.

Carla Bruni, aki vasárnap ünnepli 39. születésnapját a kilencvenes évek egyik legkeresettebb modellje volt. Ebben az időben gyakori szereplője volt a bulvárlapoknak, többek között Mick Jagerrel, Eric Claptonnal, Kevin Costnerrel és Donald Trump amerikai milliárdossal folytatott kapcsolata miatt. A kifutót 1997-ben hagyta ott, azóta inkább a zenének él, első albuma jelentős siker volt.

Bruni korábban a brit The Sunday Heraldnak úgy nyilatkozott, hogy baloldali nevelése miatt Sarkozy riválisára, a szocialista Segolene Royalra szavazott volna a májusi elnökválasztáson, mert soha nem szavazna a jobboldalra.

A 39 éves nő elvált, filozófus férjétől egy lánya született. A magyar származású Nicolas Sarkozy kétszer volt nős, három fiú édesapja. Első feleségétől két gyermeke született, a másodiktól, Cecilia Sarkozy-től egy.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását