2024. április 20. - Tivadar

Kétmillió dollárt egy köpenyért

Karácsony közeledtével a sportvilág sztárjai eszementnél eszementebb ötletekkel rukkolnak elő azért, hogy valamiféle segítséget nyújtsanak a rászorulóknak a szeretet ünnepén. Nincs ez másképp a nehézsúlyú öklöző, Vlagyimir Klicskó esetében sem.
2007. december 18. kedd 18:54 - Hírextra
A boxoló ma kezdte meg felkészülését a február 23-án esedékes címegyesítő mérkőzésére, melyet az orosz Sultan Ibragimov ellen vív majd. Az IBF, IBO és WBO övekért a New York-i Madison Square Gardenben küzdenek majd meg az "óriások". A mérkőzés nagy érdeklődéssel bír, ezt kihasználva Klicskó kétmillió dollárt szeretne gyűjteni köpenyével.

Klicskó terve a következő: január 5-ig több helyen is megfordul az Egyesült Államokban. Többek között Santa Monicában, Los Angelesben és Palm Beachen készül a nagy összecsapásra. Ez idő alatt 199 dollárért a helyszínen bárki aláírhatja a boxoló köpenyét. A ruhadarabra összesen tízezer aláírás fér, azaz közel kétmillió dollár gyűlik majd össze - ha minden jól megy.

- Ez fog engem motiválni - mondta az ökölvívó. - 1500 aláíráshely már előre elkelt. Örülök, hogy egy fontos ügyet támogathatok a világ legdrágább köntösével - nyilatkozta Klicskó utalva arra, hogy a meglepő módon befolyt összegből sportcsarnokot építenek majd New York és Berlin hátrányos helyzetű gyermekei számára.

Forrás: SamsungSport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását