2024. május 5. - Györgyi

Nem vették őrizetbe a postásnőt

Nem helyezte előzetes letartóztatásba a bíróság a a múlt héten csütörtökön őrizetbe vett alsóörsi postásnőt; a sikkasztás bűntettével gyanúsított Cs. Zoltánné szabadlábon védekezhet - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az
2007. december 17. hétfő 16:10 - Hírextra
A 44 éves postásnő még november 27-én tűnt el az észak-balatoni településről, magánál tartva az alsóörsi nyugdíjasok járandóságát, 520 ezer fointot, valamint telefonkártyákat és sorsjegyeket - emlékeztetett Dániel-Tóth Zoltán. A szóvivő utalt arra, hogy a postásnő két hétig az osztrák fővárosban, Bécsben és környékén tartózkodott, majd december 12-én Sopronban bukkant fel, ahol a rendőrök egy panzióban őrizetbe vették.

Az asszony ellen már korábban feljelentést tett már a Magyar Posta, ugyanis idén két alkalommal sem tudott elszámolni 100-100 ezer forinttal - mutatott rá a szóvivő, hozzátéve: a november 27-én magával vitt pénzből pedig csak 100 ezer forint maradt meg. A postásnő az 520 ezer forintot Bécsben euróra váltotta át - jegyezte meg Dániel-Tóth Zoltán.

Emlékeztetett arra is, hogy a rendőrség sokáig nem zárhatta ki azt sem, hogy az asszony esetleg bűncselekmény áldozata lett, ezért nagy erőkkel és komoly technika bevetésével is keresték; a kéthetes kutatás több millió forintba került a rendőrségnek. Az eljárás során indítványozzák az asszony elmeorvos-szakértői vizsgálatát is - jegyezte meg a szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását