2024. április 29. - Péter

Porkoláb Mátyás cáfol

A Blikk 2007. december 13., csütörtöki számában "Ők szavazták meg a járatritkítást - nyolcmilliárd forintot spórol a megszűnő járművekkel a BKV" címmel a fővárosi önkormányzat városüzemeltetési és környezetgazdálkodási bizottságának december 12-i üléséről
2007. december 15. szombat 15:10 - Hírextra
A szakbizottság napirendjén nem szerepelt olyan előterjesztés, ennélfogva nem született olyan döntés, mely a BKV-járatok ritkítását célozta volna.

A városüzemeltetési bizottság elvi döntést hozott, alapelvekről és egy egyeztetési ütemtervről döntött, amely a BKV paraméterkönyvére teendő javaslat széles körű társadalmi vitájának menetrendjét szabályozza. A határozat értelmében egyeztetési folyamatot indít a közlekedési vállalat decemberben, és csak a javaslatok beérkezését követően kerül sor a paraméterkönyv bizottsági vitájára. A döntést a Fővárosi Közgyűlés hozza meg, várhatóan márciusban.

MDF-es képviselőként nem támogattam és a jövőben sem fogok megszavazni olyan javaslatot, amely a BKV által az utazóközönség számára nyújtott szolgáltatások színvonalának romlását eredményezné.

Budapest, 2007. december 15.


Porkoláb Mátyás
városüzemeltetési és környezetgazdálkodási bizottság
MDF
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását