2024. április 27. - Zita

Árvák karácsonya

Janics Natasa kajakozó olimpiai és világbajnok személyes részvételével tart karácsonyi jótékonysági akciót hétfőtől péntekig a Gödör Klub Parkjában a Fővárosi Gyermekvédelmi Szakszolgálat javára a Western Union pénzátutalási cég.
2007. december 15. szombat 10:44 - Hírextra
Janics Natasa mellett a helyszínt fölkereső adományozók és az arra járók mindennap délután öt órától találkozhatnak többek között Szily Nóra és Csisztu Zsuzsa tévés műsorvezetővel, Csonka András színésszel, Auth Csilla és Vincze Lilla énekessel, valamint Gianni Annoni budapesti olasz vendéglőssel, műsorvezetővel.

A pénzátutalási nemzetközi vállalat a parkban hatalmas sátrat állíttat fel, s ott az ajándékozókat Mikulás fogadja forró teával és lufival - mondta el az MTI-nek Terdik Adrienne, az eseményt propagáló cég ügyvezetője.

Hozzátette, hogy főként játékokat szeretnének átadni az utolsó, záró napon a Fővárosi Gyermekvédelmi Szakszolgálatnak, amely elsőként fogadja be az egyedül maradt gyermekeket. Tőlük kerülnek gyermekotthonokba, vagy nevelőszülőkhöz a kicsik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását