2024. április 23. - Béla

Szili javaslata esetén nincs sztrájk

Ha a kormány elfogadja Szili Katalin házelnök javaslatát, és februárra halasztják az egészségbiztosítás átalakításáról szóló törvényjavaslat zárószavazását, akkor a LIGA hajlandó felfüggeszteni a hétfőre meghirdetett országos sztrájkot - mondta Gaskó Istv
2007. december 14. péntek 15:54 - Hírextra
A szakszervezeti szövetség pénteken is tárgyal a kormánnyal, de ha szombat délig nincs megegyezés, akkor már nem lehet lefújni a 17-ei országos sztrájkot - közölte a LIGA elnöke. Gaskó István elmondta: országos sztrájkbizottságot alakítottak, amely a LIGA Benczúr utcai központjából fogja irányítani a hétfői munkabeszüntetéseket. A szövetség kongresszusa arra is felhatalmazta az elnökséget, hogy vessen be minden lehetséges jogi eszközt annak érdekében, hogy ne lépjen életbe az egészségbiztosítás átalakításáról szóló törvénytervezet. Gaskó István ennél többet nem árult el. Mint mondta, hétfőn közlik, hogy milyen jogi lépések jöhetnek szóba.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását