2024. április 28. - Valéria

Támogat a Pick

Éves szinten ezres nagyságrendben, az év végi ünnepek előtt naponta több tucat támogatási kérelem érkezik a Pick Szeged Zrt.-hez - közölte Kovács László, a társaság vezérigazgatója annak kapcsán, hogy a Máltai Szeretetszolgálat Közép-Magyarországi Régiójá
2007. december 13. csütörtök 16:45 - Hírextra

Kovács László a konkrét eset kapcsán úgy véli, a Pick Szeged Zrt. a 10 kilogrammnyi teljes értékű felvágottal teljesítette a Szeretetszolgálat régiós munkatársainak kérését, hiszen a hatszáz darab szendvics elkészítéséhez kért alapanyagot rendelkezésre bocsátotta.

Társaságunk nagyra tartja a karitatív szervezetek munkáját - mondta a vezérigazgató - és a társadalomért felelős vállalatként tevékenységünk során folyamatosan, az ünnepek előtt pedig különösen kiemelten kezeljük a nehéz sorú emberek megsegítését. A sajnálatos, nem kizárhatóan félreértésből adódó helyzet kapcsán Kovács László közölte, hogy személyesen veszi fel a kapcsolatot a Máltai Szeretetszolgálat vezetőjével, Kozma Imrével, egyben mérlegeli a további segítségnyújtás lehetőségét, hogy a Szeretetszolgálat közreműködésével enyhítsenek a rászoruló emberek helyzetén.

Forrás: OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását