2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Cseh Laci harcos kedvében van - HANGOSHÍR!

3 nappal a rövidpályás úszó EB rajtja előtt sajtótájékoztatót tartott a Magyar Úszószövetség. A tavalyi, margitszigeti nagymedencés Eb-n szerzett hatnál legalább egy éremmel többet remél a szakvezetés a magyar úszóktól a csütörtöktől vasárnapig tartó, deb
2007. december 11. kedd 12:20 - Hírextra
A 11. Rövidpályás Úszó Európa-bajnokságon a kontinens legjobb úszóit láthatjuk majd a debreceni Sportuszodában. A Pont FM Rádió SportPont című műsorának Cseh László Világ- és Európa-bajnok úszónk beszélt arról, hogy milyen formában van az EB előtt.

Pont FM: Milyen várakozással tekintesz a rövidpályás EB elé?

Nagyon jó formában érzem magam. Remélem, minél jobban sikerül a verseny, szeretném a legjobb időimet megúszni.

Pont FM: Három számban indulsz, a várható eredményeket már borítékba tetted. Árulj el valamit, mennyivel jobbak ezek az eredmények, mint a már meglévők?

Nem szeretnék semmi konkrétat mondani, ez az én megérzésem, bízom magamban, úgy érzem, hogy jó leszek. A borítékban igazából csak időeredmények szerepelnek, hiszen nem helyezésekben gondolkozunk.

Pont FM: Akkor, amit nem borítékoltál… Érmekben mit vársz magadtól?

Mivel most csak az időeredményben gondolkozok, ha megúszom a legjobb időimet, és azzal csak ötödik leszek, akkor sem leszek csalódott.

Pont FM: Biztos?

Igen. Elvégeztem a munkát, teljes egészében úgy érzem, hogy minden megtettem. Innentől kezdve csak a versenyhangulatomon és önmagamon múlik, hogyan fog sikerülni.

Pont FM: A sajtótájékoztatón mindenki arról beszélt, hogy nagyon jól sikerült a felkészülésetek. Hét érem megszerzését várják el a magyar csapattól. Nem félsz attól, hogy ennek ellenére, nem úgy jön össze az EB, ahogy várják?

Én a magam dolgaival tisztában vagyok. Magabiztos és elszánt vagyok. Nem félek a versenyzéstől, nem hiszem, hogy kudarc lesz. Hogy a magyar csapat hány érmet fog szerezni, az nem csak rajtam múlik. Három számban indulok, megpróbálok én is hozzátenni ehhez a sikerhez.
Forrás: Pont FM 88.1 Rádió
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását