2024. április 29. - Péter

Az MSZP népszavazási kampánya

Az elmúlt hetekben Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-pártelnök felkérésére megállapodtunk a népszavazást megelőző kampány előkészítéséről az MSZP-vel, de ez nem személyes visszatérésemet, hanem konkrét feladat konkrét tanácsadói támogatását jelenti - közölt
2007. december 10. hétfő 11:19 - Hírextra

A Szigetvári és Társai Kommunikációs Vállalat vezetője erről annak kapcsán nyilatkozott a távirati irodának, hogy a Népszabadság hétfői száma arról írt: az egészségbiztosítási törvény megszavazása után a kormány kampányba kezd, hogy megértesse a reform lényegét és ehhez visszahívták Szigetvári Viktort, aki a 2006-os országgyűlési választáson az MSZP kampányfőnöke volt. A kommunikációs szakember elmondta: a lap őt nem kereste meg.

Szigetvári Viktor tájékoztatása szerint határozott idejű, hathónapos szerződés jött létre az MSZP és tanácsadó cége között, amely december 1-jétől él.

Ezekben a napokban tájékozódunk, felmérjük a lehetőségeket - fogalmazott.

A kommunikációs tanácsadó szerint a feladat azért racionális és elvállalható, mert semmilyen módon nem szól arról, hogy "az MSZP már holnap a legnépszerűbb párt legyen, ahogy arról sem, hogy az elhiteltelenedett kormányzati reformpolitikát most azonnal újra hitelesítse". A cég egyetlenegy dologra koncentrál, arra, hogy az MSZP testületi döntéseinek megfelelő, a párt politikai érdekei szerinti népszavazási végeredmény szülessen - tette hozzá.

Szigetvári Viktor hangsúlyozta: a tanácsadó, az csak tanácsadó, maximálisan felelősséget vállal azért, amit javasol vagy tesz, azonban a lap által idézett visszatérés már csak azért is korlátozott és konkrét feladatra összpontosító, mert az MSZP-nek vannak kommunikációs és szervezetirányításra felhatalmazott vezetői.

Alapfeladatunknak azt tekintjük, hogy velük együttműködésben segítsük a népszavazási kampányt - hangoztatta.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását