2024. május 2. - Zsigmond

Egy hónapig őrizetben a focicsapat vezetői

Egy hónapig rendőrségi őrizetben marad a Crvena zvezda labdarúgócsapatának három vezetője és egy mérkőzés-ellenőr, akiket pénteken tartóztattak le egy hatósági vizsgálat után.
2007. december 9. vasárnap 15:25 - Hírextra

"A kihallgatásokat követően tovább folyik a nyomozás, amely akár egy hónapig is tarthat" - mondta a belgrádi ügyészség képviselője.

Zoran Damjanovicot, a klub főtitkárát, Miodrag Corovicot, a stadion vezetőjét és Novica Mijuskovicot, a pálya biztonsági főnökét, valamint a szövetségi ellenőrt, Rade Popovicot azzal vádolják, hogy nem fordítottak kellő figyelmet a múlt hétvégi, Hajduk Kula elleni mérkőzés biztonságos lebonyolítására, illetve nem akadályozták meg a veszélyhelyzet kialakulását.

A vasárnapi találkozón kitört szurkolói zavargásokban egy rendőr életveszélyesen megsérült. A hazai drukkerek durván bántalmazták, miután felfigyeltek arra, hogy videózza őket. A rendbontás nyomán őrizetbe vett három szurkoló egyike ellen a hatóságok gyilkossági kísérlet vádjával indítottak eljárást.

Az egyesület kiállt a három vezető mellett, mondván: ők mindent megtettek, hogy elkerüljék a botrányt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását