2024. május 8. - Mihály

Csatlakozási nyilatkozat

Sajnálattal tapasztaljuk, hogy a kormány elzárkózik mindeféle egyeztetéstől az érdekvédelmi szervezetekkel, civil szervezetekkel az egészségügy átalakításával kapcsolatban. Struccpolitikájának megfelelően nem hajlandó észrevenni az állampolgárok érdekeit,
2007. december 7. péntek 12:19 - Hírextra
Ma már odáig jutottunk, hogy a dolgozókat bele kényszerítik egy demagóg liberális politika által vezényelt, egészségügyi privatizációba, amely egyébként az egész világon zsákutcába jutott. Nem véletlen, hogy a fejlett országok erőltetett tempóban térnek vissza az egybiztosítós rendszerbe.

Ezért Egyesületünk csatlakozik a Liga Szakszervezetek által meghiredetett december 17-i sztrájkhoz.

Fontos azonban megjegyeznünk, hogy Egyesületünk az egészsébiztosítás tönkretétele mellett a járművezetők nyugdíjkorkedvezményének eltörlése, a típusfüggőség bevezetése és a tervezett járatritkítások, -megszüntetések, valamint a beharangozott "Volán Vállalatok Privatizációja" ellen is fel kívánja emelni a hangját.
Felhívjuk minden érdekképviseleti szervezet figyelmét, hogy az általuk képviselt munkavállalók érdekében szintén csatlakozzanak a sztrájkhoz, hiszen eredményt csakis teljes összefogással lehet elérni.

Mutassuk meg, hogy erősek vagyunk és ténylegesen a munkavállalókért dolgozunk.
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását