2024. május 6. - Ivett, Frida

Új kaszinó nyílt Budapesten

Két szinten, kétezer négyzetméteren, 250 elektronikus játékgéppel nyílt kaszinó a belvárosban, amelyet szerdán mutattak be a sajtó képviselőinek. A magyar tulajdonban lévő kaszinót a piacon található legmodernebb gépparkkal látták el.
2007. december 6. csütörtök 07:04 - Hírextra

Valaha Magyarországon a kaszinók jelentették a társasági élet középpontját, érintkezési és kulturális csomópontot, ahol igényes, magas színvonalú szórakozást nyújtottak a vendégeknek. A Dorottya utcában megnyílt Monte Carlo kaszinó, vagy Budapest ékköve, ahogy a létesítmény magát hirdeti, ezt a rangot szeretné visszaadni ennek a szórakozási formának - hangzott el a szerdai bemutatón.

A magyar tulajdonban lévő kaszinót a piacon található legmodernebb gépparkkal látták el. A tétlimit gépenként eltérő, a játékgépek 100 forintról indulnak. A fővárosban körülbelül tíz elektronikus szerencsejátékokkal működő jelentős kaszinó lehet - mondta Lissák Kálmán a kaszinó igazgatója.

"A versenyhelyzet arra készteti a piac szereplőit, hogy minél magasabb színvonalú, igényes szolgáltatást kínáljanak vendégeiknek. Mi erre felkészültünk és úgy véljük, meg tudjuk szerezni az első helyet" - tette hozzá a kaszinó igazgatója.

A beruházás több fázisból áll, jövő tavasszal első osztályú éttermet, kávézót kívánnak nyitni, majd revüszínházat és egy 250 férőhelyes ötcsillagos szállodát is.

Lissák Kálmán hozzátette: a Laurus Invest Hungary budapesti székhelyű, teljesen magyar tulajdonban lévő cégcsoport, amely a most nyílt kaszinó mellett hat vidéki városban (Miskolcon, Nagykanizsán, Szegeden, Győrben és Pécsett kettő) üzemeltet szórakoztató-központokat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását