2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Nagyágyúk látogatása

Veretlen csoportelsők látogatnak az MKB-Euroleasing Sopronhoz és a MiZo Pécs 2010-hez a női kosárlabda Euroliga ötödik fordulójában. Szerdán az A csoportban a magyar bajnok soproniak a 2005-ben még Szamara néven aranyérmes CSZKA Moszkvát fogadják, amely 2
2007. december 4. kedd 10:49 - Hírextra

Az orosz pontvadászatban is százszázalékos vendégek "All Star"-keretéről sokat elárul, hogy soraikban pattogtat az egyaránt Európa-bajnok francia Edwige Lawson, orosz Marija Sztyepanova - akit az előző idény legjobbjává választottak -, Ilona Korsztyin és Olga Artesina, valamint a spanyol pontgyáros Amaya Valdemoro, a belga centersztár Ann Wauters és a tengerentúli WNBA-ből érkezett Nicole Powell.

Székely Norbert 2/2-es mérlegnél tartó csapata a múlt héten 77-66-ra kikapott Rigában, ám bizakodásra adhat okot, hogy vasárnap magabiztosan, 84-48-ra nyert Szolnokon úgy, hogy az utolsó negyedben mindössze 3 (!) pontot kapott.

Nem kisebb feladat vár csütörtökön a D jelű hatosban a bajnoki második Pécsre sem, amely a végső sikerre ugyancsak esélyes Valenciával száll szembe. Az előző körben Faenzában mutatójukat 3/1-re javító - és ezzel csoportmásodik - mecsekaljaiak esélyeit ronthatja, hogy a hétvégén kidőlt a sorból Heller Anita. A nyáron érkezett irányító a Vasas ellen 88-29-re megnyert meccsen szenvedett súlyos térdsérülést, és bár műtétre nincs szükség, várhatóan hetekig nem számíthat rá Rátgéber László vezetőedző.

A két hete a bombaerős Dinamo Moszkva otthonából is győztesen hazatért, legutóbb Euroliga-ezüstérmes spanyolok kerete a nyáron tovább javult, ugyanis az olimpiai és világbajnok amerikai DeLisha Miltonhoz csatlakozott honfitársa, Katie Douglas. A kosarakat eddig Vilniusban ontó klasszis korábban kétszer lett a nemzetközi vetélkedés legjobb dobója.

Szerdán a soproni és csütörtökön a pécsi találkozó egyformán 18 órakor kezdődik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását