2022. május 26. - Fülöp, Evelin

Gyurcsány szerint jó

Gyurcsány Ferenc szerint jó megoldás született az egészségbiztosítás átalakításáról. A miniszterelnök-pártelnök erről a szocialisták frakcióüléséről távozóban nyilatkozott az MTI-nek hétfőn.
2007. december 3. hétfő 13:51 - Hírextra
Arra a kérdésre, hogy értékelése szerint a szocialistáknak mennyiben kellett kompromisszumot kötniük az SZDSZ-szel az egészségbiztosítás átalakításának végleges változatáról, annyit válaszolt: minden megoldás kompromisszumok alapján születik meg.

A szocialista frakció hétfői ülésén tárgyalt az egészségbiztosítási törvényhez benyújtott módosító indítványokról, illetve a múlt heti koalíciós egyeztetésen kötött kompromisszumos megoldásról, amelyek alapján kialakulhat az egészségbiztosítási rendszer átalakításának végleges formája.

AZ MTI úgy tudja, a leginkább vitás kérdések közé tartozott a menedzsment jogok kérdése, illetve az, hogy melyik minisztérium felügyelje az Országos Egészségbiztosítási Pénztár utódszervezetét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását