2024. április 12. - Gyula

Príma-díjak Szegeden

Második alkalommal osztották ki a Príma-díjakat szombaton este Szegeden - tájékoztatta Szakács József, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Csongrád megyei elnöke vasárnap az MTI-t.
2007. december 2. vasárnap 16:17 - Hírextra
 Szakács József elmondta: a térségben az egyetem és a kultúra rengeteg kiváló szakembert állít versenybe, a szegedi kuratórium az idén is több száz jelöltből választhatott.

Döntésük alapján a Csongrád megyei Vállalkozók Bálján Príma- díjat vehetett át előadóművész kategóriában a koreográfus, táncművész Juronics Tamás.

Az építészet és építőművészet idei díjazottja a kuratórium döntése alapján, Novák István, Szeged egykori főépítésze, Ybl-díjas építész lett.

Dr. Gellén János, a Szegedi Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika orvos-tanára a tudomány kategóriában vehette át az elismerést.

A bálon Csomor Gábor, a VOSZ ügyvezető igazgatója bejelentette: Szakács József, a Vállalkozók és Munkavállalók Országos Szövetségének Csongrád megyei elnöke a gazdasági és közlekedési minisztertől A magyar gazdaságért díjat kap december 7-én a Magyar Vállalkozók napján.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását