2024. április 19. - Emma

Nem kell a Viagra

A kék tabletta és a hozzá hasonló szerek megváltoztatták az emberek szexualitásról alkotott szemléletét. Mégis tíz 65 év feletti olaszból heten sosem vennének gyógyszeres segítséget igénybe, illetve sosem kérnék ezt párjuktól.
2007. november 30. péntek 08:56 - Hírextra

A Pfizer gyógyszergyár megbízásából a GPF olasz intézet által készített közvélemény-kutatásán kétezer 18 és 74 év közötti személy vett részt. Az eredmények szerint a szexuális életet könnyebbé tévő szereket a fiatalabbak szívesebben alkalmaznák: a 35-44 évesek 41 százaléka és a 45-54 évesek 43,9 százaléka adott esetben hajlandó lenne bevenni belőlük.

A 65-74 éves korosztály azonban 73,3 százalékban utasítja el a pirula használatát. Ugyanakkor ez a korcsoport a szerelmeskedés gyakoriságát 36,9 százalékban "kielégítőnek", 28,3 százalékuk "jónak", 6,1 százalékuk "nagyon jónak" minősítette. Vagyis - a többi korcsoporthoz képest - az idősebbek sokkal elégedettebbek a szexuális életükkel, ez lehet az oka annak, hogy hallani sem akarnak a pirulákról.

Olaszországban az elmúlt kilenc év során 60 millió Viagrát adtak el, a legtöbbet a fővárosban (6,2 millió) és a nagyvárosokban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását