2024. április 20. - Tivadar

Nem a telefon gyilkolt

Nem az ingzsebben hordott mobiltelefon felrobbant akkumulátora ölt meg egy 33 éves bányászt Dél-Koreában, hanem munkatársa okozta véletlenül a halálát, és ő találta ki a telefonos történetet, hogy ne bukjon le.
2007. november 30. péntek 19:43 - Hírextra

A dél-koreai rendőrség pénteki közlése szerint a munkatárs bevallotta, hogy az építkezés egyik járművével véletlenül elütötte és sziklafalnak préselte a bányászkollégát.

A rendőrség most azt vizsgálja, hogy a telefon a hatalmas nyomástól kapott-e lángra, vagy a gázoló kolléga gyújtotta fel, hogy ezzel is alátámassza történetét.

A Szöultól száz kilométerre délkeletre lévő külszíni fejtésen exkavátora mellett találtak rá a férfira: a földön feküdt, s a mellkasán egy mobiltelefon lángolt. Azonnal kórházba szállították, ám ott nyomban meghalt.

Mikor az áldozatot betolták a sürgősségi osztályra, a megolvadt telefon az inge bal oldalához volt ragadva. A férfi mellkasa megégett, eltörtek a bordái és belső vérzései voltak - közölték a kórház illetékesei.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását