2024. április 28. - Valéria

Divattervezők kiállítása

Fiatal fotósok, divat- és enteriőrtervezők, stylistok és plakáttervezők mutatkoznak be friss munkáikkal több, december elején nyíló kiállításon.
2007. november 28. szerda 10:02 - Hírextra

December elsején nyitják meg a KREA Kortárs Művészeti Műhelyben azt a kiállítást, amely a KREA Művészeti Iskolában végzett és tanuló, enteriőrtervező és stylist szakos hallgatók munkáiból ad ízelítőt, 40 enteriőrfotó segítségével. A kiállított képek már mind megjelentek neves magyar lakberendezési és életmódmagazinokban. A fotótárlat január 19-ig látható.

Az iskola 13 hallgatójának 25 divatfotójából december 6-án nyílik tárlat a Szimpla Kertben. A kiállítás végigvezet a tavalyi tanév tervezői munkáinak fázisain - mondta az MTI munkatársának Szabó Judit Ildikó, az 1995 óta működő magán művészeti iskola kommunikációs igazgatója.

A divatfotók január elejéig láthatók a Szimpla Kertben.

A harmadik bemutatkozás plakáttervekből áll, amelyek a Szimpla Kávézóban tekinthetők meg. Az iskola tervező grafikus, valamint operátor szakos hallgatói tíz plakáttal szerepelnek.

Az iskola az oktatás mellett egy kortárs művészeti műhelyt is működtet. Kiállítótermeiben évente több alkalommal kapnak lehetőséget az oktatók és a hallgatók saját munkáik bemutatására. A Kortárs Művészeti Műhelyben a kiállításokon kívül rendszeresen szakmai beszélgetéseket, előadásokat szerveznek, ahol a kortárs művészet jeles képviselői fejtik ki véleményüket a mai művészeti irányzatokról, valamint értékelik, értelmezik a divat, a design vagy az építészet külföldi és hazai tendenciáit.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását