2024. május 2. - Zsigmond

Delont otthon felejtették

Mint a nagymamát tankolás után az út szélén, úgy felejtette otthon Alain Delont a Kínába kétnapos hivatalos látogatásra a fél francia kormány, valamint édesanyja és egyik fia társaságában érkező Nicolas Sarkozy államfő - mondta be hétfőn a France Info hír
2007. november 26. hétfő 22:40 - Hírextra

Az ügyről a 72 éves felháborodott színész maga tudtatta a francia sajtót. Hetekkel ezelőtt ugyanis személyesen a köztársasági elnök kérte fel, hogy kísérje el kínai útjára. Az elnök meghívásáról azonban az Elysée-palota protokollosztálya egyszerűen megfeledkezett.

A Le Parisien című napilapnak adott interjújában a színész nagyon megalázónak nevezte, hogy még arról sem értesítették, hogy rajta van-e az utazók végleges listáján.

A kínai sajtó már három hete Alain Delon érkezéséről, a francia elnöki látogatás díszvendégéről cikkez. Az egykori filmsztár ugyanis a mai napig a legismertebb élő francia, és az egyik legnagyobb világsztárnak számít Kínában. A monogramjával ellátott cipők, órák, tollak, napszemüvegek, tűzőgépek és egyéb apróságok a legnagyobb márkákkal versenyeznek a kínai piacon.

"Vasárnap volt Anouschka lányom születésnapja, de én mindent átszerveztem az utazás miatt. Gyűlöletet érzek, dühöt, hogy még szólni sem mertek. Az elnök körül kommunikációs szinten tolvajbanda működik" - jelentette ki Delon.

A Le Figaro című napilapnak kormányzati források elismerték, hogy az ügyet kissé elrontották, ami a "köztársasági elnök útjainak féktelen ritmusával" magyarázható és azzal, hogy Sarkozyt túl sok ismert személyiség szeretné útjaira elkísérni.

Alain Delon nem, viszont most először édesanyja, Andrée Mallah elkísérte külföldre az államfőt - hívta fel a figyelmet az Elysée-palota egyik munkatársa. A helyszíni tudósítások szerint az ő jelenléte legalább akkora meglepetést keltett Kínában, mint amekkorát Alain Delon hiánya.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását