2024. április 28. - Valéria

Jók vagyunk az EB-n

A felnőttek között férfi egyéniben Tyeklár Ramón, vegyes párosban Szilvási Angéla és Tyeklár Richárd, míg csoportban mindkét magyar egység továbbjutott a szombathelyi aerobik Európa-bajnokság kvalifikációjából a vasárnapi fináléba. Férfi egyéniben Tyeklár
2007. november 25. vasárnap 07:17 - Hírextra

Roik Zsolt egy elemet rontott, 20,250 pontja a tizedik helyre volt elégendő, így a várakozásokkal ellentétben nem lett finalista.

A vegyes párosoknál két hazai egység indult, azonban csak a Szilvási Angéla, Tyeklár Richard páros ment tovább. Az első számú magyar egység (Murinkó Orsolya, Székely Ferenc) a tizedik helyen végzett.

Csoportban az egyes számú magyar csapat (Kiss Lilla, Gyetvai Renáta, Szilvás Angéla, Roik Zsolt, Tyeklár Ramón, Tyeklár Richárd) 19,350 pontot érő gyakorlatot mutatott be, ezzel hatodik lett,, míg a második számú hazai egység (Osztafin Anna, Ujváry Cecília, Hámori Melinda, László Orsolya, Kelemen Kinga, Murinko Orsolya) a hetedik helyen zárta a kvalifikációt, így mindkét alakulat döntős.

Folytatás vasárnap 10 órától a juniorok döntőivel. A felnőtt finálékra 15:15-től kerül sor.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását