2024. május 2. - Zsigmond

Az MLSZ a szurkolókkal tárgyal

Pénteken egyeztettek egymással a szurkolók képviselői és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) vezetői az idény előtt meghirdetett zérótoleranciáról.
2007. november 23. péntek 14:24 - Hírextra
Az FTC Zrt. és a Ferencváros Szurkolók Szövetsége által kezdeményezett tárgyaláson az MLSZ részéről Kisteleki István elnök és Izsó Ignác, a jogi bizottság vezetője vett részt, míg a drukkereket a zöld-fehéreken kívül debreceni, újpesti, kispesti és diósgyőri fanatikusok képviselték. Az MLSZ közlése szerint a felek megállapodtak a további, már konkrétumok alapuló tárgyalásokban.

Kisteleki kérte, hogy a szurkolók képviselői terjesszék az MLSZ jogi bizottsága elé konkrét észrevételeiket, javaslataikat, s azokat az Izsó Ignác vezette testülettel közösen vitassák meg. A tervek szerint erre már decemberben sor kerülhet, s január végére megszülethet egy, a magyar labdarúgás érdekeit figyelembe vevő, mindenki számára elfogadható szabályozás, amelyet - eredményes egyeztetés esetén - a szövetség elnöksége februári ülésén, tehát a bajnokság tavaszi rajtja előtt szentesíthet - áll a közleményben.

Az MLSZ vezetői kijelentették, nyitottak mindenfajta olyan szurkolói észrevételre, mely egy közös álláspont kidolgozását tenné lehetővé. Ebben reményeik szerint a klubok hívei önmaguk számára tennék kötelezővé a rendteremtés, a nyugodt és biztonságos nézőtéri állapotok érdekében meghozott szabályok betartását.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását