2024. június 12. - Villő

Összetört álmok

Az Elementary Force nem tudja vállalni a szereplést a Csillag születik középdöntőjében.A harmadik elődöntőből továbbjutó breaktánc csoport, az Elementary Force nem tudja vállalni a további szereplést.
2007. november 20. kedd 14:30 - Hírextra

A sors fintora, hogy éppen akkor kapták a hírt a külföldi fellépésről, mikor már a Csillag születik elődöntőjére készültek. Azt remélték, hogy sikerül összehangolniuk a két feladatot, de álmaik a havi egy millió forintos fődíjra gyorsan szertefoszlottak. A szerződés ugyanis, amit aláírtak, nagyon szigorú feltételeket szab a fiúknak.

Így az egyik szemük sír, a másik nevet, hiszen a spanyolországi fellépés elindíthatja külföldi karrierjüket, de le kellett mondaniuk az itthon hírnevet garantáló produkcióban való szereplésüket.

A váratlan fordulat a Csillag születik készítőinek munkáját is megnehezíti, hiszen találniuk kell valakit a középdöntős csapat helyére. Ebben a nézők segítségét kérik. A három elődöntő közönségkedvencei közül dönthetik el a szavazók, hogy ki vegye át a megüresedő helyet. A három produkció, akik ismét lehetőséget kaptak: Attraction, Bíró Gergő és Góra Krisztián.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását