2024. április 26. - Ervin

Kamasz anyukák

13 éves kamaszlányokról derült ki hétfőn a kiskunhalasi kórházban, hogy mindketten állapotosak. A rendőrök megrontás miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást. A két ügyet - egyelőre - külön kezelik, pedig sok a hasonlóság. A rendőrséget
2007. november 20. kedd 19:40 - Hírextra
Mindkét kamaszlány nyolchetes terhes, ez derült ki a kiskunhalasi kórház nőgyógyászatán hétfőn, ahová a két lány csaknem egyszerre érkezett. Az ügyeket a rendőrök egyelőre külön-külön kezelik, pedig gyanús, hogy mindkét lány kiskunmajsai, mindketten 13 évesek, egy napon kerültek be a kórházba, és mindkettőnél 8 hetes terhességet állapítottak meg az orvosok - mondta a Független Hírügynökségnek Nyikos Tamás, a Bács - Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Kiss József, a kiskunhalasi kórház főigazgatója a Független Hírügynökségnek elmondta: a kórháznak nincs mérlegelési lehetősége, a 14 év alatti lányokkal létesítet szexuális kapcsolat akkor is bűncselekmény, ha az az érintett beleegyezésével történt. Az orvosoknak az ilyen eseteket kötelességük jelenteni a rendőrségen.

A kiskorú lányok terhessége mind fizikailag, mind pszichésen megviseli a lányok szervezetét, ráadásul a magzat fejlődésében is rengeteg komplikáció adódhat.

A lányok ügyében a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság indított vizsgálatot, mindkét esetben a megrontás bűncselekményének gyanúja miatt folyik nyomozás, mindkét esetben ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását