2024. április 19. - Emma

Gyurcsányt saját magával szembesítenék

Civil szervezetek azt tervezik, hogy óriástranszparenssel tiltakoznak a több biztosítós rendszer bevezetése ellen kedden, az Országgyűlés ülése előtt. A parlamenti képviselőket Gyurcsány Ferenc egy korábbi kijelentésére kívánják emlékeztetni, amelyben még
2007. november 19. hétfő 10:28 - Hírextra
A parlamentbe érkező politikusokat egy 70 méteres transzparenssel fogadja a TB Mentők összefogás elnevezésű szerveződés. A Védegylet, a Humanista Mozgalom és a Nagycsaládosok Országos Egyesületének közös akciójával a képviselők figyelmét szeretnék felhívni a kormányfő választási kampányban tett ígéreteire.

A választási vitában elhangzott mondatot egy gigantikus, 28 részből álló transzparensen, a TB Mentők aktivistái fogják tartani.

A szervezők elsősorban a szocialista honatyákat szeretnék szembesíteni korábbi álláspontjukkal, amelyben még ellenezték az üzleti alapú biztosítási rendszert - mondta a Független Hírügynökségnek Boda Zsolt, a Védegylet szóvivője.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását